La differenze dà forza!

Mistura is het eerste onafhankelijke gemengde dispuut in Utrecht voor studenten aan alle hogescholen en universiteiten in Nederland. Een groep leden van Studievereniging Forum (Hogeschool Utrecht) kwam met het initiatief om een gemengd dispuut op te richten waar mannen en vrouwen het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Want waarom zou je twee factoren scheiden die elkaar juist kunnen versterken?

Om de week hebben wij een dispuutsavond en borrelen wij in onze stamkroeg in Utrecht. Daarnaast gaan we elk jaar op dispuutsweekend en hebben verschillende activiteiten zoals het jaarlijkse kerstdiner en La Befana (Sinterklaas). Ook kent Mistura hechte jaargangen en verticalen die vaak voorafgaand aan dispuutsavonden samen eten. Spontane stapavonden en festivalbezoekjes zijn dan ook geen uitzondering.

Mistura staat voor een hechte band, vriendschap en natuurlijk gezelligheid. Daarnaast wil Mistura jou ook carrière-gefocuste hulp bieden en kunnen wij je helpen bij het zoeken naar een kamer, een stage of zelfs een baan. Door je netwerk met elkaar te delen zijn de juiste contacten snel gevonden.

Ons motto “La differenza dà forza!” heeft hedendaags niet alleen betrekking op het gemengde karakter van ons dispuut. Inmiddels kent Mistura meer dan 35 leden die uiteenlopende studies doen (of hebben gedaan) aan verschillende hogescholen en universiteiten in Nederland. Deze diversiteit maakt ons dispuut nog leuker!

Ben je een enthousiaste (aankomende) student(e) die op zoek is naar een onvergetelijke studententijd én er het maximale uit wil halen? Dan zit je bij Mistura goed!