Kom naar onze kennismakingsborrel!

Aanmelden voor de kennismakingsborrels

Contact

WHATSAPP

+31 6 36374939

Veel gestelde vragen

HOEVEEL IS DE CONTRIBUTIE?

€25,- per maand.

HEBBEN JULLIE EEN INTRODUCTIE PERIODE?

Ja, de KMT vind plaats van 26 september tot 1 oktober. In die week ga je verschillende activiteiten doen die niet allemaal even leuk zullen zijn. Daarnaast ga je gewoon na studie maar daarna word je verplicht om bij ons te zijn. Het zal een pittige week worden maar achteraf kan je er met een goed gevoel op terug kijken.

UIT HOEVEEL LEDEN BESTAAT JULLIE JAARTJE?

Dit kan verschillen, dit hangt af van hoeveel mensen wij denken dat bij het nieuwe jaartje past. (Vorig jaar waren het er 10, de kans is dus groot dat dit weer zo is.)

DRAGEN JULLIE DISPUUTSKLEDING?

Ja zekers, op de borrel dragen wij jasje dasje. Daarnaast dragen we meestal met activiteiten en borrels met andere disputen een dispuutstrui of longesleeve.

WAAR BORRELEN JULLIE? EN HOE VAAK?

Wij borrelen op de 2de en 4de dinsdag van de maand in 't gras van de buren. Een enorm leuk cafe waar ook meerdere disputen op afkomen. Daarnaast borrelen regelmatig onderling met elkaar!

WELK STUDIE JAAR MOET JE ZITTEN OM JE AAN TE MELDEN?

Dit maakt bij ons niet uit, het belangrijkste is dat je actief bent.

ZIJN JULLIE OP DE UITWEEK?

Ja!

MOET JE IN UTRECHT WONEN?

Dit is geen verplichting. Wel hebben wij een voorkeur voor mensen die naar (regio) Utrecht willen verhuizen of er al wonen. Dit omdat het vanuit een andere stad moeilijker is om actief lid te zijn.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN VERENIGING EN EEN DISPUUT?

Het verschil tussen een vereniging en een dispuut is de structuur. Een dispuut is kleiner en hechter tussen de verschillende jaarlagen.