Kom naar onze kennismakingsborrel!

Onze aanmeldingen zijn helaas gesloten. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de aanmeldingen in 2024!

Veel gestelde vragen

HOEVEEL IS DE CONTRIBUTIE?

€25,- per maand.

HEBBEN JULLIE EEN INTRODUCTIE PERIODE?

Ja, de ontgroening vond dit jaar plaats van 26 september tot 1 oktober. In die week ga je verschillende activiteiten doen die niet allemaal even leuk zullen zijn. Daarnaast mag je gewoon naar studie, maar daarna word je verplicht om bij ons te zijn. Het zal een pittige week worden, maar achteraf kun je er met een goed gevoel op terugkijken en heb je gelijk een hechte band met je jaar.

UIT HOEVEEL LEDEN BESTAAT JULLIE JAARTJE?

Dit kan verschillen, dit hangt af van hoeveel mensen wij denken dat bij het nieuwe jaartje past.

DRAGEN JULLIE DISPUUTSKLEDING?

Ja zekers, op de borrel dragen wij jasje dasje. Daarnaast dragen we meestal met activiteiten en borrels met andere disputen een dispuutstrui of longsleeve.

WAAR BORRELEN JULLIE? EN HOE VAAK?

Wij borrelen op de 2e en 4e dinsdag van de maand in 't Gras van de Buren. Een enorm leuk café waar ook meerdere disputen op afkomen. Daarnaast borrelen, eten en chillen we regelmatig onderling met elkaar.

WELK STUDIE JAAR MOET JE ZITTEN OM JE AAN TE MELDEN?

Dit maakt bij ons in principe niet uit, het belangrijkste is dat je actief bent en nog een paar jaar studeert.

ZIJN JULLIE OP DE UITWEEK?

Ja! Je kunt naar de verenigingsmarkt toekomen om kennis te maken op dinsdag 15 augustus van 15:00 tot 19:00. Meer info vindt je hier: https://utrechtseintroductietijd.nl/tuesday/.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN VERENIGING EN EEN DISPUUT?

Het verschil tussen een vereniging en een dispuut is de structuur. Een dispuut is kleiner en hechter tussen de verschillende jaarlagen.

MOET JE IN UTRECHT WONEN?

Wij hebben een sterke voorkeur voor mensen die in Utrecht wonen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zien wij graag dat je hier actief naar op zoek bent. Dit omdat het vanuit een andere stad moeilijker is om actief lid te zijn en alle borrels en activiteiten bij te wonen.